-

1 milionIată că pagina de Internet Emigrant în Germania a depășit pragul de 1 milion de afisări (04.11.2017 – conform Google Analytics), ceea ce demonstrează nevoia de informații a românilor care vor să trăiască și să muncească în Germania. Încercăm prin această pagină să oferim ajutor prin informații utile și cât mai complete despre stabilirea în Germania, viața de zi cu zi, piața muncii, sistemul medical, impozite și multe altele. Avem în pregătire și articole noi care sperăm să vină în sprijinul celor care au nevoie.
Site-ul Emigrant în Germania a fost vizitat de peste 350.000 de utilizatori unici atât din Germania (73%) și din Romania (19%) cât și foarte mulți din alte țări precum Moldova, Italia, Austria, Marea Britanie, etc. Site-ul este optimizat pentru afișarea pe pe dispozitive mobile, și peste 84% din utilizatori au folosit fie un Smartphone sau o tabletă pentru vizualizare.
De asemenea dacă crezi că o anumită temă este interesantă pentru tine și pentru alți vizitatori ai site-ului, contactează-ne la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și vom încerca să scriem un articol legat de aceasta.
Vă mulțumim și vă așteptam să reveniți pe pagina Emigrant în Germania!

1 milion analytics

Pentru cei interesați am făcut și un top cu articolele cu cele mai multe afisări (valabil la data de 5 noiembrie 2017) care reflectă cele mai căutate teme de interes pentru vizitatorii site-ului Emigrant în Germania:

 

-