-

Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.romde.eu

ACCEPTAREA CONDIŢIILOR
Utilizarea site-ului www.romde.eu (denumit în continuare "site") presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor expuse mai jos.
Site-ul www.romde.eu folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia.
În conformitate cu Directiva "e-Intimitate" a UE, în vigoare de la 26 mai 2012 şi cu prevederile Legii nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice,  vizitatorii website-urilor sunt atenţionaţi cu privire la  folosirea cookie-urilor.
Termenii şi condiţiile pot fi modificate în orice moment de către administratorul site-ului, denumit în continuare "Administrator", fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori".
Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.
Accesând şi navigând pe acest site, Utilizatorii acceptă implicit, termenii de utilizare descrişi în continuare.
În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, Utilizatorii trebuie să înceteze accesarea acestui serviciu.

DESCRIEREA SERVICIILOR
Prin intermediul secţiunilor sale, site-ul www.romde.eu oferă utilizatorilor informaţii utile destinate românilor care doresc să trăiască și să muncească în Republica Federală Germania.

UTILIZAREA SERVICIILOR NOASTRE
Nu utilizaţi site-ul în mod necorespunzător. De exemplu, nu încercaţi să influenţaţi site-ul sau să îl accesaţi în alt mod decât prin interfaţa oferită de www.romde.eu. Puteţi utiliza site-ul numai conform legii

DREPTURI DE AUTOR
Utilizarea site-ului nu vă oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestuia sau asupra conţinutului pe care îl accesaţi. Toate informaţiile publicate pe site-ul Emigrant în Germania (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informaţii, fotografii, fişiere audio, bannere publicitare) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente.
Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului, cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal sau a unui dispozitiv mobil şi imprimarea sau descărcarea, în scop personal şi necomercial, a anumitor documente sau informaţii explicit desemnate în acest scop, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective.
Preluarea de informaţii de pe site-ul Emigrant în Germania de către publicaţii sau, după caz, site-uri web poate fi făcută numai cu acordul proprietarului. Site-urile web care preiau informaţii de pe site-ul Emigrant în Germania vor cita sursa informaţiei cu link către site, după cum urmează:
În textul ştirii, citarea se va face astfel: în primul paragraf se va menţiona expres că sursa informaţiilor este site-ul Emigrant în Germania (ex.: "potrivit www.romde.eu", "informează www.romde.eu" sau orice altă formulă echivalentă) iar în ultimul paragraf al ştirii se va preciza "Integral pe www.romde.eu " (sau orice altă formulă echivalentă), cu link către www.romde.eu. De asemenea, la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf se va preciza în mod vizibil: "SURSA: EMIGRANT ÎN GERMANIA", cu link către site-ul www.romde.eu.

În cazul în care utilizatorul constată că un material publicat pe site-ul www.romde.eu încalcă drepturile de autor sau orice alte drepturi, este rugat să sesizeze acest fapt printr-un mesaj trimis către administratorul site-ului la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII
Administratorul site-ului depune eforturi pentru ca informaţiile oferite să fie corecte. La semnalarea eventualelor erori, Administratorul va încerca în cel mai scurt timp, corectarea acestora. Cu toate acestea, www.romde.eu nu îşi asumă nici o răspundere cu privire la informaţia de pe acest site.
Informaţia oferită:

  • este exclusiv de natură generală;

  • nu este în mod obligatoriu atotcuprinzătoare, completă, corectă sau actualizată;

  • poate conţine legături web spre alte site-uri asupra conţinutului cărora www.romde.eu nu deţine nici un control şi pentru care nu îşi asumă nici o responsabilitate.

Un document disponibil pe site nu reproduce în mod obligatoriu textul unui document oficial. Numai documentele şi actele normative publicate pe hârtie de către organele abilitate sunt considerate autentice.
Administratorul nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente pe site.
Nicio informație existentă pe site nu poate constitui și nu poate fi considerată ca o recomandare juridică sau tehnică și nici ca angajând contractual www.romde.eu, in niciun mod fată de terți.
Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul site-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, Utilizatorii acceptă ca Administratorul va fi absolvit de orice răspundere.


REGULI GENERALE
Administratorul siteului declară următoarele:

  • va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului;

  • va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea în bune condiţii a siteului; cu toate acestea, pot exista întreruperi în funcţionare, sau imposibilităţi de accesare de către Utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp, din orice motive;

  • pe măsura apariţiei unor situaţii noi de orice natură ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica condiţiile şi termenii de utilizare.

Deoarece www.romde.eu îsi rezervă dreptul de a  modifica și/sau completa în mod  discreționar/unilateral conținutul site-ului fără nicio notificare  prealabilă, vă rugăm să citiți întotdeauna termenii și condițiile înainte de orice utilizare a site-ului.